Downloaden LogoFormat - Het VogelTentoonstellingsProgramma

Ga naar de inhoud
DOWNLOADEN LOGO MAKER (WORD FORMAT)
Het maken van een nieuw Logo
Als u het Format "Logo Maker" gedownload en opgestart heeft (Word-Document) plaatst u het gewenste Logo midden in het kader en u zorgt dat het Logo binnen de lijnen van het kader blijft en vervolgens maakt u met het Microsoft-Knipprogramma, welke u kunt vinden onder de knop “Start” en vervolgens in de map “Accessoires”. Met het Microsoft-knipprogramma knipt u binnen het venster het complete nieuwe Logo, inclusief de overgebleven witte ruimtes, uit.
Als u dit gedaan heeft slaat u het geknipte Logo op in een door u gewenste map. U geeft aan dit bestand de naam “Logo.jpg”.

LET OP! u moet uw logo wel op transparant zetten.
Hoe zet u het Logo transparant: U klikt het ingelezen Logo aan en dan gaat u vervolgens naar "Tekstterugloop" boven in de takenbalk van Word en u kiest hier "Transparant" aan.
Zoals u dan zult zien kunt u het ingelezen Logo over de lijntjes van het kader heen zetten.
En u zorgt dan, zoals hierboven al is besproken, dat het Logo tussen de lijntjes blijft en in het midden staat.
 
Het plaatsen van het nieuwe Logo
Als u het nieuwe Logo in het TT-Programma wilt plaatsen gaat u naar de map waar het TT-Programma in is geïnstalleerd. U vindt het waarschijnlijk op de C-schijf >> Program Files (x86) >> TT-Programma2020 >> TTProgramma2020 >> Plaatjes.
Als u nu de map “Plaatjes” opent (dubbelklik met uw muis) ziet u diverse plaatjes staan. Laat deze aub allemaal staan. Deze plaatjes worden gebruikt door het VogelTentoonstellingsProgramma.
U mag in deze map “Plaatjes” alleen het plaatje “Logo.jpg” vervangen door het door u gemaakte nieuwe Logo. Als u dit heeft gedaan en u sluit alle mappen en u start vervolgens het TT-Programma weer op met het Icoon op uw Bureaublad en u gaat vervolgens naar stickers met Logo uitprinten en zult u zien dat het nieuwe Logo nu op de kooistickers staat.
 
Lukt het u niet?, wat dan.
Lukt het u niet of bent u bang dat u het TT-Programma stuk maakt dan kunt u altijd het nieuwe Logo naar mij mailen en dan zal ik het vervolgens zo spoedig mogelijk maken en het u terugsturen in het juiste formaat. Ziet u het ook niet zitten om het in de juiste map te zetten dan wil ik dit natuurlijk ook voor u doen. Stuur mij dan een E-mailtje en dan maak ik met u een (bel)afspraak wanneer ik het nieuwe Logo op afstand met “Anydesk” (gratis te downloaden) bij u in de juiste map zal zetten.
Terug naar de inhoud